TERMENI SI CONDITII

Din momentul accesarii site-lui EspressoConcept.ro va declarati de acord cu conditiile de utilizare (daca nu sunteti de accord cu acestea va rugam sa nu-l accesati).
Site-ul si newsletter-ul EspressoConcept.ro promoveaza diverse produse inclusiv bauturi alcoolice, cafea si tigari.
Pentru a utiliza acest site si pentru a primi newsletter-ul trebuie sa aveti varsta minima legala de 18 ani.

EspressoConcept.ro este proprietatea 4 Sell Distribution Company SRL ce detine toate drepturile de administrare ale acestuia. Tot continutul site-ului EspressoConcept.ro este proprietatea 4 Sell Distribution Company SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al 4 Sell Distribution Company SRL a oricaror elemente regasite in site se considera furt si atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Va rugam sa cititi cu atentie “termenii si conditiile” de utilizare ale acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare – cumparare intre  4 Sell Distribution Company SRL – prin magazinul EspressoConcept.ro si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestuia. Ne asumam dreptul de a modifica orice informatie din acest site fara o notificare prealabila. Fotografiile produselor prezentate in site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii privind caracteristicile si informatiile aditionale ale fiecarui produs va rugam sa ne contactati.

Toate produsele comercializate prin intermediul EspressoConcept.ro sunt importate legal, avand toate taxele si accizele platite, vor fi livrate in ambalajul producatorului, insotite de facture sau bon fiscal, conform legislatiei în vigoare.

Date de contact:

Nume firma: 4 SELL DISTRIBUTION COMPANY SRL
Date fiscale: J23/1835/2016, RO 33777462
Capital social: 400 lei


Sediu social: str. Leordeni nr. 161 S, corp 2, camera 2, parter, Popesti Leordeni, jud. Ilfov

Punct de lucru: str. Leordeni nr. 161 S, corp 2, camera 2, parter, Popesti Leordeni, jud. Ilfov

Telefon: 0743 074 074; 0766 074 074

Program: Luni – Vineri: 09.30 – 19.30, Sambata: 09.30 – 16.30


E-mail: 4SellCompany@gmail.com

 

Modalitati de plata:

Pentru plata produselor comandate puteti alege una dintre urmatoarele variante:

- Ramburs: plata se va efectua in momentul livrarii produselor de catre curier

- Prin ordin de plata: in baza facturii fiscale emise de catre 4 Sell Distribution Company SRL.

- Online: in momentul efectuarii comenzii

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele EspressoConcept.ro

Politica preturilor:

Preturile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea includ TVA si sunt exprimate in lei. Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.

Echipa illyShop.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, insa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori in ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii, se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.

Livrare:

Produsele prezente pe site-ul EspressoConcept.ro sunt vandute doar pe teritoriul Romaniei iar livrarea acestora se face in sistem de curierat sau prin ridicarea acestora direct din magazinul propriu.

Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat si pot fi achitate la destinatie (de catre client) sau la expeditie (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii). 4 SELL DISTRIBUTION COMPANY SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport percepute de curier.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a confirma comenzile prin contactarea telefonica a clientilor, inainte de a le onora.

Receptia produselor reprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna. Factura atasata constituie contractul de vanzare/cumparare dintre dumneavoastra și comerciant, conform legislatiei in vigoare.

Termenul de livrare este de maxim 48 ore lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Produsele nu se pot ridica direct din depozit.


Sambata si Duminica nu se fac livrari.
Toate preturile afisate in site CONTIN TVA.

Costuri de livrare:

BUCURESTI: Transportul este gratuit doar la comenzi peste 200 ron iar comenzile cu valoare mai mica de 200 ron vor avea inclusa o taxa suplimentara de transport de 10 ron.

ALTE JUDETE: Comenzile in alte judete vor fi livrate in sistem de curierat prin FAN COURIER EXPRESS SRL, taxele urmand a fi suportate de cumparator.

CALCULATOR TRANSPORT

Politica de retur:

Produsele comandate pe EspressoConcept.ro pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv intr-un interval de 7 zile calendaristice de la data intrarii in posesie, cu conditia ca produsele sa fie cele livrate nu unele similare, sa fie sigilate, sa fie insotite de ambalajul original, sa nu aiba etichetele si banderolele fiscale deterioare. Costurile de retur vor fi suportate de catre Cumparator iar rambursarea sumei se va face prin aceeasi metoda aleasa la livrare (prin curier sau virament bancar) in maxim 30 de zile lucratoare de la primirea returului.

Newsletter:

Abonarea la newsletter-ul site-ului EspressoConcept.ro implica acordul dumneavoastra de a accepta acești termeni de utilizare. Va puteti dezabona in orice moment, urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail.

Mesajele și informatiile transmise prin newsletter respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala conform legislatiei in vigoare.

Comerciantul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului (in aceleasi conditii mentionate pentru informatiile publicate in cadrul site-ului). De asemenea, comerciantul are dreptul de a restrictiona accesul la newsletter oricarui abonat, atata timp cat acesta nu respecta termenii si conditiile acestui site.